Nieuw: Het e-book van living the greenlife in samenwerking met so vegan so fine

Easy Vegan Sweets! Zo heet het nieuwe e-kookboek van So Vegan So Fine in samenwerking met Living the Green Life (LTGL). De So Vegan So Fine chocoladepasta’s zijn biologisch, palmolievrij en fairtrade. De pasta’s zijn daarnaast erg lekker, waardoor je onwijs maar tegelijkertijd ook bewust kan genieten. Bij het vegan lifestyle platform LTGL weten ze als geen ander hoe lekker plantaardig eten kan zijn. Het was een kwestie van tijd voordat deze twee merken samen de keuken in doken!

Het gratis e-book, staat bomvol overheerlijke recepten, denk aan vegan chocoladesouffle, frambozen-rockyroad en red-velvetcake. Na goed testen, bakken en vooral veel proeven zijn alle smaakvolle recepten door LTGL gemaakt met So Vegan So Fine chocoladepasta’s. De chocoladepasta’s zijn verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken, waardoor de recepten heel verschillend van elkaar zijn en voor elk moment van de dag!

‘Inspireren is van grote waarde bij ons,’ vertelt Claudine Vrooijink, marketingmanager van So Vegan So Fine, een van de biologische merken van de Nederlandse chocoladepastafabriek Brinkers Food. ‘De chocopasta’s zijn zo lekker en veelzijdig dat je met een vegan lifestyle alles behalve inlevert op de smaak. Je kunt ze natuurlijk smeren op je boterham, maar er is zo veel meer om echt te genieten van onze producten. De missie van LTGL is om iedereen in 2020 minimaal 1 keer per week vegan te laten eten. So Vegan So Fine staat als partner van LTGL helemaal achter deze missie. Daarom komt dit fantastische e-book precies op het goede moment!’ De naam van het boek Easy Vegan is niet voor niks easy. Beide merken willen laten zien dat plantaardig eten geen uitdaging is, maar juist leuk en ontzettend lekker! Daarom vind je naast de plantaardige en biologische recepten ook wanna-haves en tips en tricks, zodat je direct aan de slag kan en het bakken vooral lekker easy blijft.

Het kookboek kan je nu GRATIS downloaden met de code: Sweets!

Verkooppunten