Over

So Vegan So Fine

Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat op een mooi moment een merk waarbij over echt alles is nagedacht.

De allerlekkerste chocoladepasta vind je nu in de kleurrijke vrolijke glazen potten van So Vegan So Fine. Deze heerlijke chocopasta is helemaal vegan, 100% biologisch, fairtrade, palmolievrij en glutenvrij.

So Vegan So Fine is beschikbaar in zeven heerlijke smaken, een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos en een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao. Daarnaast zijn er afgelopen jaar ook twee nieuwe smaken gelanceerd! Een walnoot- en pistachepasta (exclusief bij Jumbo).

Je kunt dus iedere dag van de week je eigen lekkere chocopasta kiezen!

So Vegan so Fine in Detail

Om So Vegan So Fine perfect te laten passen in een bewuste en vegan lifestyle, hebben we veel moeite gedaan om de ideale combinatie van ingrediënten te vinden. Geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, maar alles 100% biologisch en natuurlijk. De lactose en soja zijn vervangen door rijstpoeder en de palmolie door zonnebloemolie. Bovendien zijn alle ingrediënten Fairtrade en glutenvrij. Ons motto is genieten met echt lekkere chocoladepasta guilt-free. De pasta’s zijn mega veelzijdig en voor elke chocofan zit er wel een favoriet tussen. Meer weten over de verschillende smaken?

Ons Verhaal – Brinkers

So Vegan So Fine komt uit Nederland en wordt geproduceerd door de volledig gecertificeerde chocoladepastafabriek Brinkers Food, gevestigd in Enschede en al meer dan 130 jaar producent van de allerlekkerste en meest innovatieve chocoladepasta’s. Brinkers Food is opgericht in 1889 oorspronkelijk als margarine handelsbedrijf. Destijds was traditionele boter een kostbaar product en margarine bleek de perfecte goedkopere vervanger. Vlak na de Tweede Wereldoorlog ging één van de zonen van Brinkers aan de slag met een nieuw product ‘Choba’. Dit is een gekoelde cacaoboter spread en is dus de allereerste geproduceerde chocoladepasta ter wereld! Choba kan je nog steeds terugvinden in het koelvak van de supermarkt in Nederland. Vandaag de dag maakt Brinkers Food verschillende merken biologische chocoladepasta en is daarmee door de jaren heen terug te vinden in elk segment binnen de chocoladepasta categorie.

Wil je meer weten over Brinkers Food? Check dan de site hier!

Verkooppunten