Succes op Anuga

Op de Anuga 2019 heeft Brinkers, ‘s werelds toonaangevende producent van biologische chocoladepasta’s uit Nederland, met veel succes haar nieuwe merken internationaal geïntroduceerd. 

Brinkers heeft meer bezoekers dan ooit gehad op de stand bij de Anuga! Tijdens de beurs was er enorm veel belangstelling voor de Brinkers chocoladepastamerken. In samenwerking met het marketingbureau Artica was op de afgelopen Anuga-editie de lancering van twee nieuwe conceptontwikkelingen van Brinkers: La Vida Vegan en So Vegan So Fine chocoladepasta’s. Beide merken zijn verkrijgbaar in 270 grams glazen potten en zijn biologisch, vegan, glutenvrij, fairtrade, palmolievrij en sojavrij. De stand van Brinkers op de Anuga was volledig gericht op de internationale introductie van La Vida Vegan en So Vegan So Fine.

Brinkers is een echte specialist, de internationale marktleider in biologische, premium en veganistische chocoladepasta’s. Dit familiebedrijf gevestigd in Enschede, is al meer dan 130 jaar de betrouwbare leverancier van een breed assortiment chocoladepasta’s. Tegenwoordig exporteert Brinkers heerlijke chocoladepasta’s naar meer dan 60 landen!

Claudine Vrooijink – Marketing Manager bij BrinkersAfgelopen jaar lag de focus op onze nieuwe merken en de internationale introductie daarvan. Er is hard gewerkt om de merkconcepten sterk neer te zetten en tijdens de Anuga is gebleken dat de concepten door de bezoekers werden gezien als een groot succes. Door een stukje lifestyle toe te voegen heeft Brinkers wederom laten zien goed te anticiperen op de internationale trends en interesses van de consument.

Verkooppunten